Om oss och biluthyrning

Fler och fler människor väljer att hyra bil för speciella ändamål, som t.ex. utflykter eller när man är på resande fot. Att hyra bil är ett perfekt sätt att kunna ta sig runt på och se samt upptäcka nya saker.

Om man är en ovan bilhyrare har man troligtvis en hel del frågor man behöver få svar på och även om man har läst på så finns det många saker som man bör läsa om, eller få en närmare syn på.

Det skiljer sig ordentligt åt beroende på i vilket land du är i och vilka regler och villkor som gäller för just den biluthyrare du använder dig av. Spanien skiljer sig från Grekland och USA, Sverige från Turkiet eller Italien, så läs även på vad som gäller i just det land du planerar att använda bilen i och kom ihåg att det alltid är förarens ansvar att ha koll på trafikreglerna i landet.

På denna sida kommer du att kunna ta del av mycket lättläst och användbar information när du ska hyra bil. Oavsett vilket land du är eller kommer att befinna dig i så finns det en hel del generella råd som man alltid bör ha i åtanke när man står på plats hos biluthyraren, eller om man väljer att hyra bilen via internet.

Att hyra bil är något som ska vara roligt och enkelt. Det skall inte få en att känna oro över att bli lurad eller att man inte har någon försäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå. Gör rätt och läs på så mycket som möjligt!

monopoly